Google algoritme updates in 2012 (infographic)

Google Algoritme Update

Google Panda en Penguin updates wekken altijd een soort van angst op bij mensen met een website.

Voor bloggers die goed bezig zijn brengt het goed nieuws, maar er zijn ook mensen die in tranen uitbarsten na een Google update.

Google probeert haar zoekmachine zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en bij ieder zoekwoord de relevantste zoekresultaten weer te geven voor de eindgebruikers.

Bloggers die hun website proberen te over-optimaliseren of trucjes proberen uit te halen (bijvoorbeeld linkbuilding pakketjes kopen), worden telkens harder aangepakt. Bloggers die alles zo natuurlijk mogelijk houden en een goede WordPress SEO hebben worden beloond.

Google blijft maar updaten en updaten zodat zij altijd de beste resultaten kunnen weergeven. In 2013 zullen er dus ook weer genoeg Google algoritme updates verschijnen.

Google algoritme updates 2012

Voordat we ons druk maken om de toekomst, is het verstandig om nog even terug te kijken naar wat is er in 2012 allemaal gebeurd is en te bedenken wat je hiervan kunt leren.

Google heeft 27 updates gedaan in het jaar 2012. Eigenlijk zijn het er veel meer,  maar veel updates zijn heel klein en niet noemenswaardig.

Hieronder kun je een mooie infographic bekijken van E2M Solutions om te zien wat er elke Google algoritme update is aangepast.

Infographic Google Algoritme Updates 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *