Meer dan 20 berichten tonen in het WordPress dashboard

Wist je dat je meer dan 20 berichten kunt zien in het dashboard van WordPress? Met 20 berichten is natuurlijk niks mis, maar je kunt het prettig vinden om meer dan 20 berichten te zien zonder op de volgende pagina te klikken.

Veel mensen weten niet van het bestaan van deze functie en realiseren dus niet dat super eenvoudig aan te passen is. Je kunt deze functie gebruiken voor voor de berichtenpagina, categorieën, tags, media, link categorieën, pagina’s, reacties, plugins en gebruikers.

Hoe verander je het berichtenaantal

In dit voorbeeld laat ik je zien hoe je het berichtenaantal veranderd onder het kopje “Berichten”. Voor categorieën, tags, media, etc. werkt het precies hetzelfde.

Om het aantal berichten dat getoond wordt te veranderen, moet je rechtsboven op de berichtenpagina klikken op het knopje “Scherminstellingen”.
Scherminstellingen

Als je op Scherminstellingen hebt geklikt, schuift er een schermpje naar beneden en zie je aan de linkerkant de optie “Op scherm tonen” staan.

Je kunt hier het aantal berichten invullen die je wilt zien zonder naar de volgende pagina te hoeven gaan. Klik op “Uitvoeren” om het proces af te ronden.
Berichten op scherm tonen

Duurt het laden van de berichtenpagina langer?

Ja, het laden van de pagina duurt iets langs omdat er meer berichten uit het systeem gehaald moeten worden.

Maak je van 20 berichten, 30-50 berichten dan zal je er niet erg veel last van hebben en er weinig van merken. Verander je het echter naar 200 berichten dan zal je zien dat het laden flink is toegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *