Webtalis (ik, Maikel) wil graag dat je helemaal gelukkig bent met de e-books of online training(en) die je van mij koopt. Wanneer je vragen of problemen hebt, laat het dan gerust weten. Dit kan via het contactformulier of je kunt de e-mail beantwoorden waarin de factuur staat.

Terugbetalingsbeleid online trainingen

Wanneer je een van de online trainingen koopt die ter beschikking zijn op de Webtalis Academy en je kunt deze door technische problemen van mijn website niet volgen, dan kun je een terugbetaling aanvragen. Je kunt dit binnen 14 dagen (vanaf de dag dat je een aankoop hebt gedaan) herroepen.

Ben je niet tevreden over de training of is het allemaal toch niet zoals gehoopt? Bij de volgende trainingen geldt een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Voor de volgende training geldt GEEN 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. De reden is dat je het geld er altijd uit kunt halen als je actie onderneemt.

Terugbetalingsbeleid website reviews

Ben je niet tevreden over een review die ik heb gedaan over jouw website? Ik kan nooit garanderen dat mijn adviezen direct resultaat opleveren. Voor de lange termijn ben ik ervan overtuigd dat je de goede weg bent ingeslagen als je de adviezen uitvoert. Helaas bied ik geen ‘niet goed, geld terug’ garantie aan, aangezien ik er wel werk aan heb gehad. Uiteraard mag je het wel kenbaar maken als je van mening bent dat ik heb gefaald.