Top 5 gratis WordPress thema’s juli 2017

Top 5 WordPress Thema's Juli

We zijn alweer aanbeland op de derde woensdag van de maand en daarop kom ik altijd met een lijstje met de top 5 gratis WordPress thema’s van de maand. Ook in deze maand ben ik weer op zoek gegaan naar goede thema’s voor wordPress en ben ik uitgekomen op onderstaand lijstje.

Al deze thema’s zijn gratis, maar in sommige gevallen komt het wel voor dat de makers geld vragen om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

#5 Oblique

Oblique WordPress Thema
Ben je op zoek naar een thema voor een blog, een informatiewebsite of een portfolio, dan kun je zeker eens nadenken over Oblique. Het thema is ideaal geschikt om te gebruiken bij een reisblog, een modewebsite of voor een portfolio.

Het thema beschikt over een slider waarin een parallax effect zit en je kunt zelf aangeven welk kleurenschema jouw website krijgt. Zo kun je de website dus naar eigen wensen invullen met Oblique.

Klik hier en bekijk het thema Oblique

#4 Hitchcock

Hitchcock
Hitchcock is een van de interessante thema’s die ik deze week tegen kwam. Het thema beschikt over een simpel, maar toch mooi design. Hij is ideaal geschikt voor een portfolio. Ben je bijvoorbeeld een fotograaf of designer, dan is dit zeker een thema om over na te denken.

Het thema is ook ideaal geschikt om te gebruiken als persoonlijke blog. De makers hebben namelijk ook nagedacht over een blog layout, die al gelijk bij het thema ingebouwd zit.

Klik hier en bekijk het thema Hitchcock

#3 Verbosa

Verbosa WordPress Thema
De makers van Verbosa zijn aan de slag gegaan met het maken van een WordPress thema die geschikt is voor schrijvers, fotografen, kunstenaars en bloggers. Met het thema kun je veel kanten op en de makers hebben bij het ontwerp zelfs rekening gehouden met de nodige design trucs.

Met Verbosa word jouw website voorzien van een thema waarbij men geprobeerd heeft om de content extra aantrekkelijk te maken. Zodat bezoekers niets anders kunnen doen dan ermee aan de slag te gaan.

Klik hier en bekijk het thema Verbosa

#2 Shoreditch

Shoreditch WordPress Thema
Bij de gratis thema’s kom ik zo nu en dan ook thema’s tegen zonder al te veel poespas. Shoreditch is daar het ideale voorbeeld van. Het thema kan bijvoorbeeld door bedrijven gebruikt worden om het één en ander over het bedrijf uit te lichten.

Het thema oogt daarbij anders dan we gewend zijn van andere thema’s voor bedrijven. Zo zou je hem ook in kunnen zetten als persoonlijke blog.

Klik hier en bekijk het thema Shoreditch

#1 Amadeus

Amadeus WordPress Thema
Het laatste thema deze maand is Amadeus, een thema dat je prima kunt gebruiken als je aan de slag wilt met een blog. Het thema beschikt onder meer over aan parallax headerafbeelding.

Het thema ziet er verder fris uit, voor meerdere gelegenheden te gebruiken en is prima geschikt voor alle maten beeldschermen.

Klik hier en bekijk het thema Amadeus

Meer lezen?

Benieuwd naar eerdere edities met de top 5 gratis WordPress thema’s van de maand? Bekijk dan ook eens de artikelen uit de lijst hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *