Top 5 gratis WordPress thema’s juni 2017

Top 5 WordPress Thema's

Een WordPress-website opzetten hoeft helemaal geen vervelende klus te zijn als je maar het thema vindt dat goed bij jouw wensen past. Op het internet vinden we niet alleen thema’s waarvoor betaald moet worden, er zijn ook gratis thema’s beschikbaar. Die behandel ik iedere maand in de top 5 met gratis WordPress thema’s.

Alle thema’s in dit artikel zijn gratis. Sommige makers verwachten echter wel dat je geld betaalt als je van alle functies gebruik wilt maken.

#5 Consulting

consulting-wordpress-thema
WordPress is inmiddels de nodige gratis thema’s rijk waarvan Consulting er één van is. Dit multi-purpose thema is de gratis uitvoering van Consulting Pro en ideaal geschikt om een website voor je business of blog mee op te bouwen.

Het thema is eenvoudig naar eigen wens op te bouwen doordat het thema onder meer gebruik maakt van de built-in homepage layout. Daarnaast is er ook een eenvoudig aan te passen slider aanwezig.

Klik hier en bekijk het thema Consulting

#4 Total

Total WordPress Thema
Met Total hebben de makers geprobeerd om een thema te bouwen dat gezien kan worden als een all-in-one pakket, het complete pakketje. Het thema beschikt dan ook over de nodige features om een website mee op te kunnen bouwen.

Het thema is voorzien van een net design met opvallende kleuren. Daarbij is de homepagina voorzien van een slider en kun je onder meer een portfolio-sectie kwijt. Ideaal te gebruiken dus om jouw diensten aan te kunnen prijzen.

Klik hier en bekijk het thema Total

#3 Giga Store

Giga Store WordPress Thema
Als je een eigen webshop op wilt zetten, doe je er misschien beter aan om een premium thema uit te kiezen. Wil je toch voor een gratis thema gaan, dan zou je kunnen denken aan Giga Store.

Het thema ondersteunt WooCommerce, waardoor je zeer eenvoudig aan de slag kunt met het toevoegen van jouw eigen artikelen aan de website. Zo kun je dus heel eenvoudig een webwinkel beginnen.

Klik hier en bekijk het thema Giga store

#2 Flash

Flash WordPress Thema
Flash is een multipurpose WordPress thema dat voor verschillende doeleinde gebruikt kan worden. Volgens de makers is het thema zelfs zo veelzijdig dat je er alles mee kunt bouwen wat je maar wilt.

Het gratis thema beschikt daarbij ook nog eens over pre-built demo’s, waardoor het nog eenvoudiger wordt om de site op te zetten. De SiteOrigin’s Page Builder Plugin helpt ook een handje bij het opzetten van de website.

Klik hier en bekijk het thema Flash

#1 Eleganto

Eleganto WordPress Thema
Eleganto is niet alleen een thema dat je voor meerdere doeleinde kunt gebruiken, maar ook een thema dat er direct al goed uitziet. Met Eleganto kun je eigenlijk alle kanten op. Of je nu een website op wilt zetten voor je portfolio of om een hotel te promoten, het kan allemaal.

Het thema heeft een aantal handige functies waar je zeker wat mee kunt. Zo zijn er verschillende homepage layouts beschikbaar, kun je aan de slag met indrukwekkende parallax effecten en sliders maken.

Klik hier en bekijk het thema Eleganto

Meer lezen?

De afgelopen maanden ben ik ook veel goede gratis WordPress thema’s tegengekomen. Wellicht staat in de lijst hieronder nog iets dat bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *