Top 5 Premium WordPress plugins april 2017

Top 5 Premium Plugins April

De maand maart is alweer afgelopen en dus is het tijd om weer vooruit te kijken naar de maand april. Ik ging op zoek naar de top 5 Premium WordPress plugins van april 2017 en kwam uit op de plugins hieronder.

Voor al deze plugins moet betaald worden, maar dan heb je ook wat. Ook in januari, februari en maart bracht ik iedere maand een top 5 naar buiten.

Ga je liever voor gratis plugins, dan kun terecht in mijn top 5 gratis WordPress plugins.

#5 Multistep Checkout

Multistep Checkout WooCommerce
Als je een WordPress-website hebt met WooCommerce geïnstalleerd, heb je altijd automatisch een plek waar afgerekend kan worden. Met de plugin Multistep Checkout kun je de afrekeningspagina een mooi uiterlijk meegeven.

De plugin Multisttep Checkout biedt je veertien verschillende styles en acht verschillende animatie-effecten. Het zorgt voor een uniek design waarbij het aantrekkelijker en overzichtelijker wordt om de checkout door te lopen.

Achter de schermen kun je eenvoudig instellen hoe de checkout eruit moet zien. Daar bepaal je dus welke stijl gehanteerd wordt, welke kleuren je kiest en voor welke animatie je gaat.

Klik hier en bekijk Multistep Checkout

#4 Axis

Axis Plugin
In WordPress is het mogelijk om af te tellen naar grote gebeurtenissen, bijvoorbeeld de lancering van jouw website. Axis is een plugin waarmee je een prachtige coming soon-template kunt creëren.

Met Axis kun je een coming soon page maken waarbij je zelf kunt bepalen hoe de achtergrond eruit ziet. Je kunt gaan voor één vaste afbeelding, een slideshow of een YouTube-video als achtergrond. Zo wordt aftellen echt een feest.

Klik hier en bekijk Axis

#3 Smart Footer System

Smart Footer System Plugin
Als je een website hebt, is het handig om een footer te hebben waar je het één en ander in vermeldt. Zo vind je in een footer vaak contactinformatie terug en linkjes naar bijvoorbeeld de algemene voorwaarden.

Met de plugin Smart Footer System is het mogelijk om jouw website te voorzien van een footer om u tegen te zeggen. Waar je normaal vaak een footer vult met HTML code, kun je met deze plugin gewoon aan de slag met Visual Composer.

Ideaal is dat je ook nog eens per pagina een andere footer kunt instellen. Zo staat dus altijd de juiste informatie op de juiste pagina.

Klik hier en bekijk Smart Footer System

#2 Ultimate Author Box

Ultimate Author Box Plugin
Bij de meeste WordPress-thema’s die je installeert, is het mogelijk om bij berichten aan te geven door wie het artikel geschreven is. Vaak staat er dan een heel klein zinnetje met door wie het bericht geschreven is.

Ultimate Author Box kan daarmee helpen. De plugin zorgt ervoor dat het blokje met daarin wie het artikel geschreven heeft er goed verzorgd uitziet. Zo kun je er een foto bijplaatsen, social media buttons en een tekst over de schrijver.

Hoe de box er uiteindelijk uit komt te zien, kun je volledig zelf bepalen. Om je alvast op weg te helpen, zijn er wel alvast 19 kant-en-klare designs beschikbaar.

Klik hier en bekijk Ultimate Author Box

#1 WhatsApp Connect

WhatsApp Connect Plugin
De nummer één van deze maand is de plugin waarmee het mogelijk is om klanten contact met je op te laten nemen via WhatsApp. Met WhatsApp Connect kun je een button plaatsen op jouw website waar klanten vervolgens alleen op hoeven te drukken als ze contact met je willen. Met één druk op de knop kunnen ze een chat met je openen, zodat je voortaan nooit meer een potentiële klant mist.

Ideaal aan de plugin is dat je eigenlijk altijd en overal kunt antwoorden, omdat we anno 2017 eigenlijk allemaal WhatsApp wel geïnstalleerd hebben staan op onze mobiel. Zo kun je potentiële klanten dus razendsnel van dienst zijn.

Klik hier en bekijk WhatsApp Connect

Wil je nog meer handige plugins ontdekken?

Heb je na het lezen van deze top 5 zin om nog meer plugins te ontdekken? Bekijk dan ook eens de edities van de top 5 WordPress plugins van de maand. Daarin schenk ik iedere maand aandacht aan vijf gratis WordPress plugins.

Heb jij één of meerdere plugins uit bovenstaande top 5 geïnstalleerd of ken je nog een hele andere plugin waar je erg tevreden over bent? Laat het hieronder weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *