Top 5 Premium WordPress plugins augustus 2017

Top 5 Premium Plugins Augustus

Er is alweer een maand voorbij, dus het is alweer tijd om naar de top 5 premium WordPress plugins van augustus 2017 te kijken. Ik ben weer flink op zoek gegaan naar een top 5 en ben uitgekomen op onderstaande plugins.

Voor deze plugins moet wel een bedrag betaald worden aan de maker ervan. Het voordeel is echter dat je met plugins in WordPress voorkomt dat de code van een functie speciaal voor jou geschreven moet worden. Daardoor ben je een stuk goedkoper uit.

Alleen op zoek naar gratis plugins? Bekijk dan eens de top 5 gratis WordPress plugins.

#5 The1

The1 WordPress Plugin
Coming Soon plugins zijn tegenwoordig volop te vinden voor WordPress, alleen zien ze er niet allemaal even goed uit. Waar wel aandacht aan is besteed, is The1. Een nieuwe coming soon plugin die niet alleen makkelijk op te zetten is, maar er ook nog eens goed uitziet.

The1 is voorzien van een aantal handige functies. Zo zijn er meerdere homepages en backgrounds aanwezig en kun je kiezen uit vele animaties om de pagina echt naar eigen wens te krijgen.

Klik hier en bekijk The1

#4 WP Admin Theme CD

WP Admin Theme CD
Ben jij het uiterlijk van de admin van WordPress wat zat? Dat hoeft niet langer nu WP Admin Theme CD bestaat. Met deze plugin kun je jouw ‘oude’ admin omtoveren naar een nette en moderne plek.

De plugin is ontworpen met de wensen van mensen die graag websites bouwen met WordPress in het achterhoofd. De admin kun je zelf ook nog eens aanpassen door de nodige wijzigingen door te brengen. Ook kun je zelf kiezen voor welke kleuren je gaat.

Klik hier en bekijk WP Admin Theme CD

#3 Social Streams Grid


Misschien heb je wel eens het idee gehad dat je graag posts van Facebook of Twitter wilde inladen op je website, maar dat je niet echt een mooi uiterlijk eraan kon geven. Social Streams Grid biedt een eenvoudige oplossing.

Met de plugin kun je voortaan zelf bepalen hoe de social media posts getoond moeten worden. Daarvoor zijn verschillende stijlen aanwezig en kun je kiezen uit meer dan zestig animatie effecten.

Klik hier en bekijk Social Streams Grid

#2 WordPress eCommerce Notification

Ecommerce Notification
Als mensen in een koopproces zitten, kan het ze helpen als ze zien dat er regelmatig wat besteld wordt op jouw website. De plugin WordPress eCommerce Notification kan je daar een handje mee helpen.

Met de plugin is het mogelijk om op jouw website een melding te tonen waarbij je aan kunt geven dat iemand recent een bepaald product heeft besteld. Zo zien mensen dat jouw website best populair is en nemen ze eerder de stap iets bij jou te bestellen.

Klik hier en bekijk WordPress eCommerce Notification

#1 WhatsApp Click to Chat

WhatsApp Click To chat
Zou het niet handig zijn als je op jouw website een WhatsApp box kunt plaatsen waardoor het eenvoudig wordt om bij de accounts van de mensen uit jouw team te komen? Vanaf het moment dat je de plugin geïnstalleerd hebt staan, kun je meerdere accounts tonen en aangeven wanneer de accounts beschikbaar zijn om mee te chatten.

Je kunt overigens ook zelf aangeven op welke pagina’s de chatbox wel of niet zichtbaar moet zijn. En kunt natuurlijk ten alle tijde zelf bepalen welke teamgenoten je wel en niet toevoegt aan de WhatsApp-chatbox.

Klik hier en bekijk WhatsApp Click to Chat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *