Top 5 Premium WordPress plugins januari 2017

top-5-premium-plugins-januari

Om het jaar goed te beginnen, ben ik direct op zoek gegaan naar een top 5 Premium WordPress plugins die jouw website zouden kunnen voorzien van die ene functie waar je nou net naar op zoek was.

Voor deze premium plugins betaal je wel geld, maar dan heb je vaak ook functionaliteiten die je anders niet 1, 2, 3 aan jouw website toe kon voegen.

Vergeet ook zeker niet de Top 10 Premium WordPress plugins van 2016 en de Top 10 Premium WooCommerce plugins van 2016 door te nemen.

Hieronder tref je de top 5 Premium WordPress plugins van de maand januari aan.

#5 Ultimate 3D Carousel

ultimate-3d-carousel
Op plek nummer 5 van deze maand staat de Ultimate 3D Carousel WordPress-plugin. Met deze plugin is het mogelijk om jouw mediabestanden tentoon te stellen in een unieke, originele layout met een 3D-perspectief.

Wil je dingen tentoonstellen op jouw website? Dan is dit zeker een plugin waarover je na kunt denken. Met een dergelijke carousel ben je er in ieder geval zeker van dat jouw afbeeldingen wel op gaan vallen.

Met de plugin kun je ook nog het één en ander instellen. Bijvoorbeeld hoe de carousel gevormd moet worden en of er reflectie van de afbeeldingen zichtbaar moet zijn. De plugin is geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop gebruik.

Klik hier en bekijk Ultimate 3D Carousel

#4 Fivo Docs

fivo-docs
Was je al een tijdje op zoek naar een plugin die jouw documenten netjes kan weergeven? Dan is Fivo Docs een aanrader. Zo kun je jouw media een categorie meegeven en ze vervolgens op die manier netjes sorteren en weergeven op je website.

Ook wanneer jouw documenten niet netjes in categorieën zitten verwerkt, kun je ze alsnog netjes op een rijtje laten zien door Fivo Docs. Hoe de documenten vervolgens worden weergeven, kun je zelf nog eens kiezen.

Met deze plugin kun je overigens verschillende documenten weergeven. Van Word-bestandjes tot Excel-documenten en van PowerPoint tot PDF-bestanden, het is allemaal mogelijk.

Klik hier en bekijk Fivo Docs

#3 WooCommerce Ultimate Gift Card

woocommerce-ultimate-giftcard
Een goede WooCommerce-plugin mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze top 5. Mijn oog viel daarbij direct op WooCommerce Ultimate Gift Card. Deze plugin maakt het eenvoudig om jouw WooCommerce-webshop te voorzien van cadeaukaarten.

Zodra je deze plugin geïnstalleerd hebt, kunnen gebruikers een cadeaukaart aanschaffen in jouw WooCommerce-webshop. Daarbij kun je verschillende prijzen hanteren en kunnen gebruikers eventueel ook zelf aangeven hoe hoog de cadeaukaart moet zijn en naar welk e-mailadres de kaart toegestuurd moet worden.

Het aanmaken van de cadeaukaarten gaat zeer makkelijk in zijn werk en je kunt ook nog eens aangeven dat de cadeaukaart op bepaalde categorieën niet werkt. De cadeaukaart gaat net zolang mee tot hij helemaal gebruikt is. Wil je een houdbaarheidsdatum meegeven aan de kaart? Dan is dat geen enkel probleem.

Klik hier en bekijk WooCommerce Ultimate Gift Card

#2 Hybrid Gallery


Was jij al een tijdje op zoek naar een makkelijke plugin om een mooie galerij te kunnen creëren zonder dat je daarvoor verstand hoeft te hebben van coderen, dan is de plugin Hybrid Gallery de oplossing.

Met de plugin kun je precies aangeven hoe jouw galerij eruit moet komen te zien. Je hebt de keuze uit acht verschillende layouts. Je kunt er daardoor voor kiezen om jouw afbeeldingen gewoon in een grid tentoon te stellen, of door echt te kiezen voor kunstwerken.

De admin is daarbij zo opgesteld, dat het iedereen moet lukken om de galerij te vullen met foto’s. Daarbij kun je ook nog eens onderscheid maken tussen hoe de galerij er op mobiele apparaten en computers uit moet komen te zien.

Klik hier en bekijk de Hybrid Gallery

#1 Bookshelf


De laatst plugin in de top 5 van deze maand heet Bookshelf. Met deze plugin ziet het er net uit alsof jouw tijdschriften of boeken op een soort boekenplank staan.

Ben jij dus altijd al op zoek geweest naar een soort boekenplank die je zelf kunt oppimpen door de juiste kleuren en breedte mee te geven, dan is Bookshelf jouw redding. Je kunt zelf aangeven waar mensen naartoe gestuurd moeten worden als ze op een item op jouw plank hebben geklikt.

Zo kun je mensen bijvoorbeeld doorsturen naar een pagina om een e-book te downloaden, maar ook naar een artikel of video’s op YouTube en Vimeo.

De foto op de boekenplank kan tevens vergroot worden zodra iemand op een tijdschrift of boek klikt. Het is de ideale plugin om jouw eigen boekenplank te maken op je website.

Klik hier en bekijk Bookshelf

Wil je nog meer handige plugins ontdekken?

Heb je na het lezen van deze top 5 zin om nog meer plugins te ontdekken? Bekijk dan ook eens de edities van de top 5 WordPress plugins van de maand. Daarin schenk ik iedere maand aandacht aan vijf gratis WordPress plugins.

Heb jij één of meerdere plugins uit bovenstaande top 5 geïnstalleerd of ken je nog een hele andere plugin waar je erg tevreden over bent? Laat het hieronder weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *