Top 5 Premium WordPress plugins juli 2017

Top 5 Premium Plugins Juli

Plugins in WordPress zijn echt een uitkomst te noemen. Ze maken het mogelijk om bepaalde functionaliteiten aan jouw website toe te voegen, waar je best veel voor had moeten betalen als een ontwikkelaar ze voor je had moeten maken.

Juist om die reden ga ik iedere maand op zoek naar de top 5 Premium WordPress plugins. Wellicht zit er een plugin bij voor een functie waar jij eigenlijk al tijden naar op zoek was. Voor al deze plugins moet wel een (klein) bedrag betaald worden.

Betaal je liever geen geld voor plugins, dan kun je ook altijd eens een kijkje nemen bij mijn top 5 gratis WordPress plugins.

#5 Everest Gallery

Everest Gallery Plugin
Iedere maand verschijnen er nieuwe gallery-plugins voor WordPress en dat is deze maand niet anders. Everest Gallery heeft een aantal unieke opties waardoor het toch een premium plugin is om over na te denken.

Everest Gallery ondersteunt niet alleen foto’s, maar weet ook raad met audio, video en Instagram-posts. Er zijn liefst dertig verschillende layouts aanwezig, waardoor er altijd wel iets is wat je aantrekt. Daarnaast zijn er verschillende layouts voor de gallery items mogelijk. Ook kun je zelf kiezen hoe onder meer de filters en de hovers animations eruit moeten zien.

Klik hier en bekijk Everest Gallery

#4 WhatsApp Contact Button

WhatsApp Contact Button
Soms komt er ook een zeer eenvoudige plugin in de top 5 terecht, waar je wel iets mee kunt. Dat gaat zeker op bij WhatsApp Contact Button. Met de plugin maak je het mogelijk om een contactbutton voor WhatsApp toe te voegen aan je website.

Om de button volledig in de stijl van je website te krijgen, kun je onder meer de kleur van de button en icon aanpassen. Ook zijn er negen animation effects. Vanaf nu kunnen mensen dus zeer eenvoudig contact met je opnemen, zonder per se gebruik te hoeven maken van andere contactgegevens.

Klik hier en bekijk WhatsApp Contact Button

#3 MasterPopups

MasterPopups Plugin
Popups op je website krijgen, is inmiddels met veel plugins mogelijk. Heb je echter nog altijd niet de perfecte oplossing gevonden, dan kun je eens een blik werpen op MasterPopups. Deze multi-purpose popup plugin maakt het erg eenvoudig om jouw email marketing op orde te brengen.

Met MasterPopups kun je zeer eenvoudig en met een krachtige Visual Editor zelf jouw popups creëren. Zo kun je dus echt iets maken wat bij jouw website past en wat ook echt goed opvalt. MasterPopups is onder meer te gebruiken voor inschrijfformulieren en contactformulieren.

Klik hier en bekijk MasterPopups

#2 WP Post Modules

WP Post Modules
Als je een WordPress-website opstart, is je eerste geachte vaak dat je dan wel een goed thema nodig hebt dat past bij wat je wilt gaan doen. Door gebruik te maken van WP Post Modules hoef je daar voortaan niet heel lang meer over na te denken. De plugin is ideaal geschikt voor magazines, nieuwssites en blogs.

WP Post Modules stelt je in staat om je eigen indeling te creëren op je website. Je kunt zelf bepalen hoe post snippets eruit moeten zien. Daarnaast zijn er ook al een aantal ingebouwde templates waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je dus écht je eigen draai geven aan je website.

Klik hier en bekijk WP Post Modules

#1 WP Brain

WP Brain
WP Brain is by far de meest populaire WordPress plugin van deze maand en dat is natuurlijk niet zonder reden. De plugin maakt het mogelijk om in te stellen wanneer en waar jouw website content zichtbaar wordt en wie de content kan zien. Inclusief pagina’s, menu items en widgets.

De makers omschrijven hun eigen plugin als een pakket waarin veel marketing tools zitten gebundeld. Zo kun je onder meer aan de slag met shortcodes, waarbij je aan kunt geven wanneer ze wel en niet zichtbaar moeten worden. De plugin is ook te gebruiken om content te blokkeren voor bepaalde locaties en om page redirects toe te voegen.

Klik hier en bekijk WP Brain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *