Top 5 Premium WordPress plugins maart 2017

Top 5 Premium Plugins Maart

Premium Plugins kunnen ervoor zorgen dat jouw website goedkoop voorzien kan worden van een functie waar je eigenlijk al lange tijd naar op zoek was.

Nadat ik in januari al een top vijf heb opgesteld en dat in februari heb herhaald, ben ik ook voor maart op zoek gegaan naar een top 5 premium WordPress plugins. Je betaalt weliswaar wat geld voor deze plugins, maar bent nog altijd goedkoper uit dan wanneer je een ontwikkelaar in moet huren om de functies in te laten bouwen.

Ben je niet bereid om geld te betalen voor goede plugins, dan kun je ook altijd een kijkje nemen in mijn top 5 gratis WordPress plugins. Daarvoor ga ik iedere maand op zoek naar plugins waar je helemaal niets voor hoeft te betalen om van de belangrijkste functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

#5 WooCommerce Product 360 Image

WooCommerce Product 360 Image
Op zeer grote webshops ben je ongetwijfeld al weleens een 360 graden foto tegengekomen. Deze foto’s zijn ideaal om van alle kanten te kunnen zien hoe het voorwerp dat jij wilt kopen er nou echt uitziet.

In WooCommerce is er helaas geen ingebouwde optie om zo’n 360 graden afbeelding te kunnen gebruiken. Met de plugin WooCommerce Product 360 Image is dat voortaan echter wel mogelijk. Zo kun je zeer eenvoudig foto’s selecteren voor jouw 360 graden afbeelding.

Extra handig is dat mensen zelf de foto kunnen draaien, maar dat dat ook automatisch kan gebeuren.

Klik hier en bekijk WooCommerce Product 360 Image

#4 TBUBBLES – Testimonials

Tbubbles Testimonials
Anno 2017 zijn er tussen de WordPress-plugins enorm veel mogelijkheden te vinden om testimonials op jouw website te kunnen tonen. Toch is niet iedere plugin even handig. Een plugin die je wel in kunt zetten om testimonials te tonen op jouw website, is Tbubbles.

Met Tbubbles versterk je jouw website met een simpele, maar toch goed uitziende testimonial-plek. Je kunt kiezen uit vier verschillende layout-opties om de woorden van jouw klanten te kunnen tonen: thumbnails, carousel, grid of list. Binnen no time staan de eerste testimonials online met Tbubbles.

Klik hier en bekijk TBUBBLES – Testimonials

#3 Facebook Messenger Bulksender

Facebook Messenger Bulksender
NinjaTeam heeft zich de afgelopen tijd vastgebeten in het ontwikkelen van een plugin waarmee je een grote groep mensen in één keer een bericht kunt sturen op Facebook. Het resultaat is Facebook Messenger Bulksender, een plugin die het mogelijk maakt om in één keer een bericht te sturen naar iedereen die jouw fanpagina een keer een bericht heeft gestuurd.

Voor de plugin moet eenmalig betaald worden en daarna kun je hem gewoon gratis gebruiken. Op die manier hopen de makers te concurreren met nieuwsbriefpartijen als MailChimp en AWeber. Het versturen van een nieuwsbrief gaat met de Facebook Messenger Bulksender overigens gewoon via WordPress.

Om een breder publiek te kunnen trekken, raden de makers aan om de plugin in samenwerking met Facebook Messenger for WordPress te gebruiken.

Klik hier en bekijk Facebook Messenger Bulksender

#2 XL WooCommerce Sales Triggers

XL WooCommerce Sales Triggers
Het is natuurlijk erg fijn als jouw webshop over flink wat bezoekers beschikt, alleen is het dan wel de bedoeling dat ze ook nog wat kopen. De makers van XL WooCommerce Sales Triggers geloven erin dat het brein te verleiden is en dat heeft men omgezet in de plugin XL WooCommerce Sales Triggers.

Met deze plugin wordt het mogelijk om verleidende tekstjes toe te voegen aan jouw WooCommerce-website. Denk bijvoorbeeld aan een timer die aan het aftellen is tot de sale eindigt of een tekstje dat aangeeft dat de voorraad bijna op is, waardoor mensen er goed aan doen om snel te bestellen.

De plugin is erg eenvoudig in te stellen. Binnen drie minuten kun je alles gereed hebben staan om flink te gaan verkopen.

Klik hier en bekijk XL WooCommerce Sales Triggers

#1 Better Page Management

Better Page Management
Better Page Management is een plugin waarmee het een stuk makkelijker wordt om jouw WordPress-pagina’s op orde te krijgen. Met deze plugin kun je pagina’s maken, bewerken, previewen, zoeken en beter op orde brengen.

Zodra je de Better Page Management plugin hebt ingeschakeld, krijg je in de admin van WordPress een heel ander uiterlijk te zien bij de pagina’s. Bovenin tref je de pagina’s die je recent hebt aangemaakt en als je zoekt naar andere pagina’s van jou, zie je in het beheer al hoe ze eruit zien. Dat scheelt dus flink zoeken tussen alle pagina’s op jouw website.

Als je eenmaal een pagina of bericht hebt gevonden dat je wilt aanpassen, kun je heel eenvoudig previewen hoe hij eruit komt te zien, zonder daar eerst weer een handeling voor uit te hoeven voeren. En of je hem nou wilt previewen voor pc’s, mobieltjes of tablets, het maakt niets uit.

Klik hier en bekijk Better Page Management

Wil je nog meer handige plugins ontdekken?

Heb je na het lezen van deze top 5 zin om nog meer plugins te ontdekken? Bekijk dan ook eens de edities van de top 5 WordPress plugins van de maand. Daarin schenk ik iedere maand aandacht aan vijf gratis WordPress plugins.

Heb jij één of meerdere plugins uit bovenstaande top 5 geïnstalleerd of ken je nog een hele andere plugin waar je erg tevreden over bent? Laat het hieronder weten in de reacties.

4 reacties

  1. Hey Maikel, heb je een advies over een goede plugin waarmee ik bij een bestaande site de pages kan redirecten.
    Deze site heeft standaard Permalinks en draait al. Dus de permalinks kunnen volgens mij dan niet meer aangepast worden.
    Hoor het graag.
    Diane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *