Top 5 Premium WordPress plugins mei 2017

Top 5 Premium Plugins Mei

Plugins kunnen enorm handig zijn voor jouw website als je op zoek bent naar functies waar je niet al te veel geld voor wilt betalen om ze in te laten bouwen. Een Premium Plugin kan dan uitkomst bieden. Zo betaal je een paar euro en beschikt jouw website over functies waar je anders niet over zou beschikken.

In dit maandelijks artikel kijk ik naar de Top 5 Premium plugins, met deze maand die van mei. Ook in januari, februari, maart en april bracht ik iedere maand een top 5 naar buiten.

Ga je liever voor gratis plugins, dan kun terecht in mijn top 5 gratis WordPress plugins.

#5 ACF Multistep

ACF Multisteps
Als de mensen die jouw website bezoeken niet echt heel bekend zijn met het internet, dan is het mogelijk dat ze moeite hebben met het invullen van formulieren. De plugin ACF Multistep biedt uitkomst.

De plugin zorgt ervoor dat de stappen die in de formulieren genomen moeten worden, kunnen worden opgesplitst in kleinere stapjes. Met die moderne stappen kunnen ook mensen die minder ervaring hebben met het internet zonder problemen door de vragen heen komen.

Klik hier en bekijk ACF Multistep

#4 Ultimate Image Hover Effects (Visual Composer)

Ultimate Image Hover Effects For Visual Composer
Als je jouw eigen website eindelijk klaar hebt, wil je ongetwijfeld ook wel wat leuke hover effects voor jouw afbeeldingen. Dat betekent dat er een effect plaatsvindt op het moment dat een bezoeker met zijn muis over de afbeeldingen op jouw website gaat.

Ultimate Image Hover Effects kan dat. De plugin is een add-on voor de Visual Composer en biedt meer dan tweehonderd verschillende effecten waar je uit kunt kiezen. Zo heb je voortaan altijd een leuk effect voor jouw afbeeldingen.

Klik hier en bekijk Ultimate Image Hover Effect

#3 Youzer

Youzer Plugin
Dacht je er al een tijdje over na om een profielenwebsite te beginnen, maar had je nooit echt een mogelijkheid om dit netjes te doen, dan is Youzer de uitkomst. De plugin zorgt ervoor dat profielen er zeer netjes uit komen te zien.

Met Youzer heb je de beschikking over veertien header styles, zestien kleurenschema’s, zestien profile widgets en vier profile tabs. Dat gezamenlijk zorgt ervoor dat de profielen echt netjes aangekleed kunnen worden. De plugin is uiteraard ook uitstekend geschikt voor een bedrijvenwebsite.

Klik hier en bekijk Youzer

#2 WP Landing Pages Pro

WP Landing Pages Pro
Je bent ongetwijfeld weleens op zoek geweest naar een landing page. Vanaf nu hoef je niet langer te zoeken, want WP Landing Pages Pro kan je hiermee helpen. Heb je bijvoorbeeld een boek dat je aan wilt prijzen? Dan is dit de ideale oplossing.

Met deze plugin kun je rekenen op twintig prachtige templates voor landing pages. Daarnaast is er een auto responder formulier en kun je alles eenvoudig aanpassen zodat het een pagina is die ook echt past bij hetgeen je aandacht wilt geven.

Klik hier en bekijk WP Landing Pages Pro

#1 Swift Performance

Swift Performance
We willen allemaal het allerbeste uit onze website halen en om dat te bereiken, is het handig als je een plugin op jouw website hebt staan waarmee je de prestaties kunt verbeteren. Swift Performance kan daarbij helpen.

Swift Performance zorgt ervoor dat jouw website weer helemaal geoptimaliseerd wordt. Het verkleint de CSS-, JavaScript- en HTML-bestanden, optimaliseert de afbeeldingen en kan bestanden waar nodig samenvoegen. Je kunt met deze plugin ook aan de slag met een supersnelle en intelligente caching.

Mocht je dus nog op zoek zijn naar een plugin die de snelheid van jouw website kan verbeteren, dan is dit er zeker één om eens te bekijken.

Klik hier en bekijk Swift Performance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *