Top 5 premium WordPress plugins november 2017

Als een lijst divers en totaal verschillende plugins bevat, dan komt deze top 5 premium WordPress plugins lijst er zeker voor in aanmerking.

Of je nu op zoek bent naar een Social media deelknoppen plugin, een muziek player, een mogelijkheid om een tijdlijn te maken, het kan allemaal.

Wellicht ben je ondertussen nieuwsgierig geworden en kun je niet wachten om deze top 5 te bekijken. Ik houd je niet tegen, laten we beginnen.

#5 ShareBang, Social Share Buttons

ShareBang, Social Share Buttons

ShareBang is een plugin waarmee je mooie Sociale deelknoppen mee kunt krijgen op je website. Het geeft ondersteuning aan meer dan 40 sociale netwerken, waaronder ook WhatsApp en Facebook Messenger.

Bij ShareBang kun je kiezen uit 35 verschillende stijlen en 21 locaties waar je de deelknoppen kunt plaatsen. Verder is er ook een social locker, kun je je mailinglijst opbouwen, de buttons splittesten en nog een aantal dingen meer.

Klik hier en bekijk ShareBang, Social Share Buttons

#4 WordPress Pricing Table Plugin

WordPress Pricing Table Plugin

De WordPress Pricing Table plugin is een hele handige plugin wanneer je op zoek bent naar een manier om prijstabellen te maken op je WordPress-website die er ook nog goed uit zien.

Wanneer je producten of diensten wilt tonen op je website in een tabel, dan is het hedendaags ook belangrijk dat het mooi en professioneel oogt. Bij deze plugin krijg je allerlei mogelijkheden, maar is het niet direct onoverzichtelijk om het aan te passen.

Je kunt onder andere kiezen uit 3 layout types, 5 vooringestelde skins, 6 vooringestelde kolom elementen en nog een aantal dingen meer. De kracht van deze plugin is dat er best veel mogelijk is, maar je nooit teveel opties hebt waardoor het onduidelijk wordt. De kolommen zijn verder uiteraard ook volledig responsive.

Klik hier en bekijk WordPress Pricing Table Plugin

#3 Music Player For WP

Music Player For WP

Toen ik de plugin Music Player for WP tegenkwam, was ik benieuwd wat dit ging toevoegen ten opzichte van alle andere mogelijkheden die er bestaan.

Nou ik kan je vertellen dat je met deze Music Player een schitterende muziek player kunt maken die je niet snel op andere websites tegen zal komen. Je zou eigenlijk de demo moeten bekijken, dan weet je precies waar ik het over heb.

Je kunt bij deze muziek player kiezen uit 4 varianten, waarna je eenvoudig de kleuren kunt instellen, een playlist kunt maken, achtergronden kunt toevoegen voor de player en nog heel veel andere dingen.

Klik hier en bekijk Music Player For WP

#2 JM Survey & Quiz for WordPress

JM Survey & Quiz for WordPress

Met de plugin JM Survey & Quiz for WordPress kun je enquêtes en quizzen op je website plaatsen. Het hoeven echter geen saaie lijstjes te zijn die mensen moeten invoeren.

Met JM Survey & Quiz kun je een ongelimiteerd aantal vragen en antwoorden verzinnen. Het mooie is dat je gebruik kunt maken van afbeeldingen als antwoord, wat het een stuk aantrekkelijker kan maken.

Verder kun je de resultaten in het beheerdersgedeelte bekijken, maar ook op de website zelf tonen. De kleuren zijn natuurlijk altijd aan te passen en je hebt ook de mogelijkheid om mensen door te sturen naar een specifieke pagina zodra de enquête of quiz is ingevuld.

Klik hier en bekijk JM Survey & Quiz for WordPress

#1 Everest Timeline

Everest Timeline

Wanneer je een responsive tijdlijn wilt maken op jouw WordPress-website dan heb je aan de plugin Everest Timeline een goede. Je kunt kiezen uit 50 designs, waardoor je jouw tijdlijn helemaal naar wens kunt tonen.

De plugin bevat verticale, horizontale, one side, Facebook en Twitter layouts, maar ook nog diverse andere. Alle layouts kun je vervolgens ook nog opmaken zoals jij het hebben wilt.

Met Everest Timeline kun je op de tijdlijn ook echt van alles toevoegen. Denk aan afbeeldingen, een slider, YouTube video’s, muziek via Soundcloud en nog allerlei andere dingen. Een filter, sociale deelknoppen en een lightbox functionaliteit kun je dan ook gewoon allemaal verwachten.

Klik hier en bekijk Everest Timeline

2 reacties

  1. Zitten weer interessante bij, dank je!

    Zie alleen een klein foutje in deze 2 items:
    #2 JM Survey & Quiz for WordPress
    #3 Music Player For WP

    Ze hebben in de button beiden ‘Klik hier en bekijk Music Player For WP’ als titel, link is wel goed. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *