Top 5 premium WordPress plugins oktober 2017

Top 5 Premium Plugins Oktober

Deze top 5 is wat later online gekomen dan normaal, maar het is natuurlijk altijd beter laat dan nooit.

Het is en blijft een vast artikel die maandelijks terug zal keren, zodat je op de hoogte blijft wat voor nieuwe premium plugins er allemaal wel niet verschijnen.

Laten we nu maar snel beginnen met de top 5 van dit keer. Hier komt de plugin op plek nummer 5.

#5 Essential Visual Composer Addons

Essential Visual Composer Addons

De plugin Essential Visual Composer Addons is een uitbreiding op de populaire plugin Visual Composer. Je krijgt meer dan 30 extra opties in deze plugin waar je gebruik van kunt maken.

Enkele voorbeelden van extra opties die je krijgt is dat je dingen kunt maken als een tijdlijd, notificatiebox, carousel, hover effecten, flip box, bewegende afbeeldingen en nog allerlei andere dingen.

Klik hier en bekijk Essential Visual Composer Addons

#4 Premium Cryptocurrency Widgets

Premium Cryptocurrency Widgets

Wanneer je de bezoekers van je website de waarde van verschillende cryptovaluta’s wilt laten zien, dan zit je met de plugin Premium Crytocurrency Widgets goed.

Er is ondersteuning voor meer dan 1500 verschillende valuta’s, waaronder natuurlijk Bitcoins, Ether, Litecoin, Monero, Ripple, Dogecoin, Dash, Zcash, Waves. Je kunt de waarde laten zien in euro’s, ponden, en allerlei andere normale valuta’s.

Klik hier en bekijk Premium Crytpcurrency Widgets

#3 Asche Coming soon & Maintenance plugin

 Asche Coming soon & Maintenance plugin

Ben je een website aan het bouwen en wil je een mooie coming soon/binnenkort online pagina maken? Met meer dan 40 verschillende demo’s waar je gebruik van kunt maken is Asche hier een uitstekende plugin voor.

Verder is alles natuurlijk volledig responsive, kun je interactieve effecten toevoegen, een countdown toevoegen en nog allerlei andere zaken. Een goede start voordat je website definitief online is dus.

Klik hier en bekijk Asche Coming soon & Maintenance plugin

#2 Really Useful Notification Bar

Really Useful Notification Bar

Een notificatiebalk bovenaan je website geeft je de mogelijkheid om je laatste berichten te tonen, een link naar een speciale deal of iets heel anders.

Met de plugin Really Useful Notification Bar krijg je de volledige controle over de balk. Zo kun je de kleur bepalen, wat erin staat, of er ook social media icoontjes in moeten en nog een aantal dingen meer.

Klik hier en bekijk Really Useful Notification Bar

#1 Win Wheel for WordPress

Win Wheel for WordPress

Met de plugin Win Wheel for WordPress kun je jouw bezoekers aanzetten tot actie. Zo kun je mensen dingen laten winnen die je maar wilt en hiervoor in ruil een e-mailadres vragen.

Het is zelfs mogelijk om ervoor te zorgen dat mensen eerst een e-mailadres achterlaten, waarna het draaiende wiel pas gedraaid kan worden. Het is in elk geval een leuk en makkelijk spelletje voor je bezoekers.

Klik hier en bekijk Win Wheel for WordPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *