Top 5 Premium WordPress plugins september 2017

September is alweer aangebroken en dus is het tijd voor een nieuwe top 5 premium WordPress plugins van de maand. In september 2017 is mijn oog gevallen op de plugins hieronder.

In dit vaste artikel van de maand kijk ik altijd alleen naar plugins waarvoor betaald moet worden. Wil je liever niet betalen voor plugins? Dan kun je ook kijken naar de top 5 gratis WordPress plugins.

#5 WP Blog Manager

WP Blog Manager
Met WordPress kun je zeer eenvoudig aan de slag met het installeren van thema’s om jouw website een mooie uitstraling te geven. Met WP Blog Manager kun je het echter ook anders aanpakken. Er zijn al 100 templates voorgeïnstalleerd, waarbij je dus zeer eenvoudig jouw website in kunt delen zoals je hem zelf graag wilt.

Dat scheelt je tijd en geld. Ook heb je geen codeer talenten nodig om hiermee aan de slag te gaan. Zo is jouw website heel eenvoudig voorzien van een grid, masonry, list, magazine of zelfs timeline layout.

Klik hier en bekijk WP Blog Manager

#4 8Degree Fly Menu

8Degree Fly Menu
Soms kan het handig zijn als je op jouw website nog een extra menu kunt plaatsen. Met 8Degree Fly Menu is dit mogelijk. Het maken van de menu’s werkt bij deze plugin hetzelfde als bij gewone menu’s. Daarvoor ga je gewoon naar het normale menu-gedeelte in WordPress toe, waar je vervolgens de info kwijt kunt die je kwijt wilt.

Hoe je deze plugin gebruikt, mag je natuurlijk zelf weten. Maar zo kun je onder meer aandacht geven aan je social media-kanalen, contact-pagina en nog veel meer. Je hebt ook zelf de keuze of je het menu links, rechts, boven of onder wilt plaatsen.

Klik hier en bekijk 8Degree Fly Menu

#3 bzplayer Pro

bzlayer Pro Plugin
Met de plugin bzplayer Pro haal je een HTML5 video speler in huis die geschikt is voor live streaming en social sharing. De speler ondersteunt bronnen als YouTube, Vimeo, Soundcloud, Google Drive en zelfs bestanden die je zelf gehost hebt.

Bestanden die worden ondersteund zijn onder meer MP4, MP3 en FLV. De kleuren van de speler kun je ook nog eens naar eigen wens aanpassen, zodat hij echt bij jouw website past.

Klik hier en bekijk bzplayer Pro

#2 Grace Instagram Feed Gallery

Grace Instagram Gallery
Ben je op zoek naar een plugin waardoor je voortaan Instagram-posts netjes kunt weergeven? Dan kan dat met Grace. De premium WordPress plugin maakt het mogelijk om een galerij te maken met openbare Instagram-posts.

Kies zelf met welke layout je aan de slag wilt en jouw website wordt eenvoudig gevuld met Instagram-posts. Zodra je met je muis over de foto’s heengaat, zie je ook direct waar de foto vandaan komt.

Klik hier en bekijk Grace Instagram Feed Gallery

#1 TotalDesk

Totaldesk Plugin
Wil je jouw potentiële klanten graag goed te woord kunnen staan en ze kunnen helpen wanneer dat nodig is, dan kan het handig zijn als jouw website over een helpdesk beschikt.

TotalDesk zou daar wel eens handig bij kunnen zijn. Deze plugin voor WordPress beschikt onder meer over een optie tot livechat, ticket systemen een FAQ en nog veel meer. Zo kun je jouw potentiële klanten altijd helpen.

Klik hier en bekijk TotalDesk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *