Top 5 premium WordPress thema’s mei 2017

Top 5 WordPress thema's Mei

Als je je eigen WordPress-website wilt beginnen, is een van de eerste stappen die je zet ongetwijfeld het uitzoeken van een passend thema. Heel eenvoudig is het nog niet om een thema te vinden dat echt aan jouw wensen voldoet. Om je een handje te helpen, verzorg ik iedere maand een top 5 beste premium thema’s van de maand.

In dit artikel kun je van alles tegenkomen. De ene keer loop ik tegen een thema voor een portfolio website aan, terwijl het thema een andere keer beter te gebruiken is voor een huizensite. Voor alle thema’s in dit artikel moet wel betaald worden, vandaar dat het premium thema’s zijn.

Vergeet ook zeker niet om eens de Top 5 premium WordPress thema’s van januari 2017, de Top 5 premium WordPress thema’s van februari 2017, de Top 5 premium WordPress thema’s van maart 2017 en de Top 5 premium WordPress thema’s van april 2017 te bekijken. Hieronder tref je de top 5 premium WordPress thema’s van de maand mei aan.

#5 Life Coach

Life Coach Thema
Ben je van plan om een WordPress-website te beginnen, of heb je er al één, waarbij je mensen begeleidt? Dan is dit thema zeker een aanrader. In Life Coach heb je alle tools die je wil in één simpele pagina, zonder dat je zelf hoeft te coderen.

Mogelijkheden die je zoal kunt verwachten zijn een evenementenkalender, testimonials, verschillende soorten blog-layouts, een podcast-mogelijkheid, een video galerij, een plek waar je het team neer kunt zetten en het grootste voordeel is dat alles eenvoudig aan te passen is.

Klik hier en bekijk het thema Life Coach

#4 Mandala

Mandala Thema
Ben je meer op zoek naar een thema waarmee je jouw werk aan de wereld kunt tonen, dan is Mandala een optie om rekening mee te houden. Het thema is ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld freelancers om eenvoudig, maar zeer netjes hun werk te kunnen tonen.

Ideaal aan het thema is dat er gebruik wordt gemaakt van een drag and drop page builder, waarmee jouw website binnen no time online kan staan. Daarnaast zijn er zes verschillende headers waar je uit kunt kiezen en twee verschillende footers.

Klik hier en bekijk het thema Mandala

#3 Magnat

Magnat Thema
Soms kom je op het internet ook thema’s tegen die eigenlijk voor heel veel doeleinden te gebruiken zijn. Magnat is zo’n thema. Het veelzijdige thema kan ingezet worden voor bedrijven, voor portfolio’s, voor bloggers, voor het tonen van producten en ga zo maar door.

Ideaal is dat de makers ervoor gezorgd hebben dat er ook alvast een altijd versies klaar gemaakt zijn. Die hoef je alleen zelf nog even te selecteren en eventueel verder aan te passen voordat je online kunt. Met het thema kun je ook gebruik maken van populaire opties als mega menu en video backgrounds.

Klik hier en bekijk het thema Magnat

Newslog

Newslog thema

In WordPress kun je alle kanten uit. Waren de vorige thema’s wellicht iets te uitgebreid voor je, dan kun je misschien wel wat met Newslog. Dit thema is bedoeld voor mensen die graag blogposts en artikelen willen maken. Met het thema kunnen bezoekers jouw posts zelfs cijfers geven.

Het thema beschikt over verschillende stylen waar je uit kunt kiezen. Daarnaast zijn er ook veel blokjes waarvan je zelf kunt bepalen hoe ze eruit moeten zien. Denk bijvoorbeeld aan featured posts, het mega menu en de headers.

Klik hier en bekijk het thema Newslog

ListingPro

ListingPro Thema

Als je een bepaalde stad wilt gaan bezoeken, heb je vast wel eens Google geopend om het één en ander over die stad te weten te komen. Wat zijn bijvoorbeeld de echte trekpleisters die iedereen eens gezien moet hebben?

Met ListingPro kun je ervoor zorgen dat je zelf zo’n site creëren. Op welke uren kunnen ze het beste in de stad zijn? Wat zijn de plekken die écht bezocht moeten worden en waar kun je goed eten? Ook kom je er met dit thema achter hoe andere mensen over de stad denken.

Klik hier en bekijk het thema ListingPro

Meer tips

Ben je niet het thema tegengekomen dat je zocht, dan kun je ook altijd even een kijkje nemen in eerdere uitvoeringen van de top 5 premium thema’s van de maand. De Top 5 premium WordPress thema’s van januari 2017, de Top 5 premium WordPress thema’s van februari 2017 en de Top 5 premium WordPress thema’s van maart 2017.

Draaide jouw website eerst op een ander thema, maar wil je nu toch graag over op een nieuw thema? Kijk dan ook even naar ‘WordPress thema wisselen? Hier moet je op letten‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *