Winactie: 3 WPForms Pro-licenties

Heb je zin om tijdens deze kerst iets te winnen?

Mooi, je bent op de juiste pagina.

Ik ben een samenwerking aangegaan met WPForms en mag nu 3 gratis PRO licenties voor een jaar uitdelen, terwijl dit normaliter 199 dollar per jaar kost.

Verderop in het artikel vertel ik je hoe je mee kunt doen.

Wat kun je doen met WPForms?

WPForms is een formulieren plugin voor WordPress. Je kent het wellicht al vanwege de super populaire gratis versie met meer dan 4 miljoen actieve installaties.

WPForms werkt met een drag and drop (slepen en loslaten) interface, waardoor je velden eenvoudig op de juiste plek kunt plaatsen.

Bij de gratis versie krijg je alle standaard velden die je nodig hebt om eenvoudige formulieren te maken. Er zijn ook templates beschikbaar waar een bepaald type formulier al direct voor je gereed staat.

Wat krijg je meer bij de PRO versie?

Wil je specifiekere of zeer uitgebreide formulieren maken, dan kun je dit bereiken met de betaalde versie. Zo kun je met de pro versie formulieren maken van meerdere pagina’s, je kunt conditionele logica gebruiken, gebruikers bestanden laten uploaden, inschrijfformulieren maken, je kunt mensen artikelen laten insturen en handtekeningen laten zetten.

Dit is natuurlijk nog lang niet alles. Er zijn ook diverse koppelingen voor WPforms. Zo is het te koppelen aan Zapier, Mailchimp, ActiveCampaign en andere webhooks.

Bekijk alle functionaliteiten van de plugin hier.

Hoe kan ik een WPForm Pro licentie winnen?

Het is heel eenvoudig om mee te doen met deze WPForms winactie. Je hoeft alleen je e-mailadres in te vullen en je doet al mee.

Wil je meer kans maken om te winnen? Je kunt extra tickets (wat winkansen zijn) verzamelen om meer kans te maken. Dit doe je door de verschillende acties te ondernemen die je hieronder terug kunt vinden.

Klaar om mee te doen?

Winnaars WPForms winactie van Webtalis

Je kunt deelnemen aan deze winactie en acties uitvoeren om meer tickets te winnen tot en met kerstavond (24 december).

Wanneer de actie voorbij is, zal ik de winnaars contacteren via het e-mailadres waarmee deel is genomen. De namen van de Winnaars komen ook in dit artikel te staan.

Wees er op tijd bij en maak extra kans door je te abonneren op mijn YouTube kanaal, deze winactie te delen, een training aan te schaffen, een vraag te beantwoorden of door een andere actie uit te voeren.

Hopelijk ben jij één van de winnaars en kan ik jou een WPForms Pro-licentie ter waarde van 199 dollar cadeau doen met kerst.

Ik zal de winnaars bekendmaken op 25 december 2020.

4 reacties

  1. Voila, als grote fan uit Spanje en als wijze oudere vrouw 57 en gefascineerd door WordPress en woocommerce ben ik je eeuwig dankbaar voor je goede ondersteuning en je duidelijke filmpjes en uitleg !

    Ik ben fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *