7x Beste WordPress page builder van 2023

Beste WordPress Page Builder plugins

Met een WordPress page builder hoef je niet moeilijk zelf de code in te duiken om hele mooie pagina’s te maken op je website.

Een page builder is een aanvulling op de standaard blok editor en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig allerlei elementen toe te voegen aan je pagina met behulp van een drag and drop (sleep en laat los) systeem.

Het mooie is dat je dit ook allemaal live op de voorkant van je website kan zien, waardoor het voelt alsof je het live aan het bewerken bent.

Doordat er zoveel verschillende page builders zijn voor WordPress, kan ik mij voorstellen dat het moeilijk kiezen is welke je het beste kunt gebruiken. In dit artikel zal ik daarom de 7 beste WordPress page builders van 2023 met je behandelen.

Waarom een page builder gebruiken in WordPress

Wanneer je een WordPress website wil maken is het prettig om alles zo eenvoudig mogelijk aan te kunnen passen. Zeker wanneer je geen verstand hebt van programmeertalen als HTML, CSS en PHP.

Steeds meer thema’s, zoals bijvoorbeeld Astra, hebben een goede integratie met page builders. Er zijn verder ook betaalde thema’s waarbij page builders ingebouwd zitten, maar dit werkt vaak toch ingewikkelder dan de populaire page builders die je als plugin kunt installeren.

Wat je vermoedelijk wil als beginner is een eenvoudige drag en drop mogelijkheid en dat je visueel alles direct ziet zoals het ook op de website te zien zal zijn.

Page builders geven je deze mogelijkheid. Je kunt echt complete website designs maken in WordPress zonder ook maar een regel code te kennen. Veel bedrijven maken op deze manier ook websites voor klanten.

5 redenen om een page builder te gebruiken

Los van dat het natuurlijk erg eenvoudig werkt, zijn er 5 redenen die ik graag wil noemen om een page builder te gebruiken.

Je hebt geen kennis van code nodig

De meeste mensen en website bouwers maken gebruik van een page builder om geen regel code te hoeven schrijven. Je hebt dan ook geen enkele kennis nodig van HTML, CSS of PHP. We kunnen hierdoor wel stellen dat het erg gebruiksvriendelijk is.

Mocht je toch heel graag HTML en CSS gebruiken, dan kun je ook met een page builder altijd wel je ei kwijt dankzij een HTML element die je kunt invoegen in de website.

Page builders besparen tijd (en geld)

Het kost een hoop tijd om een website te maken. Zeker wanneer je zelf de pagina’s gaat opbouwen met code of zelf een WordPress thema wil maken. Page builders zorgen ervoor dat je niet onnodig veel programmeerwerk hebt om alles van begin af aan op te moeten bouwen, waardoor je een hoop tijd kunt besparen.

In page builders kun je verder ook perfect unieke templates maken die je eventueel voor meerdere klanten kunt gebruiken.

Maak je een website voor jezelf? Ook dan zal je tijd besparen met een page builder. Het is veel makkelijker om een element naar de juiste plek te slepen dan uit te zoeken hoe je iets aan de linker of rechterkant krijgt op je website. Daarnaast hoef je dankzij een page builder ook geen duur webdesign bureau in te schakelen. Je werkt met je page builder wellicht al met dezelfde tools.

Er zijn kant-en-klare designs te gebruiken

Ben je geen design expert of weet je niet waar je moet beginnen als je een leeg wit scherm voor je neus ziet? Met een page builder krijg je vaak direct uit allerlei verschillende kant-en-klare designs kiezen. Vaak worden dit templates genoemd.

Dankzij templates hoef je eigenlijk enkel nog maar de teksten en afbeeldingen aan te passen, omdat het design al helemaal tip top in orde is. Templates zijn dus eigenlijk een super handige toevoeging.

Werkt goed samen met allerlei integraties

Je zal tijdens het maken van een website zien dat je op een gegeven moment ook dingen wil integreren in je WordPress website. Veel page builders kunnen heel goed omgaan met diensten als e-mail marketing providers, e-commerce tools en dat soort zaken. Je hoeft hier soms niet eens een extra plugin voor te installeren, wat wel zo prettig is.

Er is veel nuttige informatie beschikbaar

Over de populairste page builders is ontzettend veel informatie te vinden. Mocht je een keer toch ergens niet uitkomen, dan zal een simpele zoekopdracht in Google je wellicht direct het antwoord geven. Denk bijvoorbeeld aan een vraag als: Hoe je een back to top button kunt maken met de page builder Elementor.

Verder zijn er ook community’s te vinden van diverse page builders, waar je jouw vragen zou kunnen stellen of discussies kunt voeren. Los van de vragen stellen aan de makers zelf kun je gelukkig altijd wel een antwoord op een andere manier vinden.

7x de beste WordPress page builders in 2023

Ik gok dat je overtuigd bent en graag wil gaan werken met een page builder. Dan is er de volgende belangrijke vraag. Welke WordPress page builder kan ik het beste gebruiken?

Hier in het kort alvast een overzicht van de page builders die we in dit artikel gaan behandelen. Mocht je de plugin willen gebruiken kun je direct op de link klikken.

Elementor

Elementor WordPress Page Builder

Elementor is veruit de populairste page builder plugin voor WordPress. Het is actief op meer dan 5 miljoen actieve installaties. Er is zowel een gratis als pro versie beschikbaar.

De gratis versie geeft je al 40+ widgets en 60+ templates waar je gebruik van kunt maken. Schakel je over naar de Pro versie, dan kun je gebruik maken van 90+ widgets en 300+ templates. Ook kun je diverse onderdelen van de website aanpassen zoals de Header en Footer of het volledige design van al je blogpagina’s.

Elementor is een live editor, waardoor je alles precies ziet zoals het op de website verschijnt. Je kunt eerst secties maken, dan aangeven hoeveel kolommen je wil voor de sectie en daarin kun je dan weer diverse elementen (widgets) slepen om content toe te voegen.

Elementer komt standaard al met meer dan 40 widgets die je kunt gebruiken. Zo kun je onder andere afbeeldingen en teksten toevoegen, maar ook testimonials, pictogrammen, sociale media knoppen, tabbladen en ga zo maar door. Per widget heb je weer eigen instellingen, zodat je het helemaal naar wens kunt instellen.

Heb je een webshop, dan is de Pro versie helemaal ideaal.

Mocht je geen zin hebben om vanaf het nulpunt iets te maken, dan zijn er diverse templates die je als perfect startpunt kunt gebruiken.

Mijn mening over Elementor
Elementor is de populairste page builder vanwege de vele opties die de gratis versie al heeft. Ik vind het verder erg eenvoudig te gebruiken en het is fijn dat de ontwikkeling nooit stil staat, met Elementor ga je altijd met de tijd mee.

Is er ondanks alle mooie woorden geen nadeel? Jawel, de code van Elementor kan efficiënter. Het kan de website ietsjes trager maken. Vaak is het echter ook zo dat je hier zelf invloed op hebt. Wanneer je overal animaties wil gebruiken en dat soort zaken, dan weet je dat jouw website trager zal worden.

Voor wie is Elementor?
Iedereen. Elementor is perfect geschikt voor startende website makers, doordat het al direct heel veel opties heeft en goed werkt met bijna alle WordPress thema’s. Elementor Pro is ook een goede toevoeging als je een WordPress webshop wil maken, websites voor anderen maakt of als je gewoon zelf net wat meer functionaliteiten en mogelijkheden wil hebben.

Prijs van Elementor
Er is een gratis versie van Elementor en er is een betaalde variant. Het persoonlijke plan (1 website) kost $59 per jaar. Interesse in de Pro versie? Bekijk dan ook het artikel ‘Elementor pro kopen: Is het de moeite waard?‘.

Beaver Builder

Beaver Builder page builder voor WordPress

Beaver Builder is ook een populaire page builder voor WordPress waarbij alles eenvoudig met slepen en loslaten (drag and drop) gaat. De gratis versie van Beaver Builder is vrij gelimiteerd. Je krijgt echt precies de basis dingen die je nodig hebt, maar meer ook niet.

Bij de betaalde versie van Beaver Builder krijg je alweer een stuk meer mogelijkheden, maar ook hier overdrijft Beaver Builder niet met allerlei onnodige snufjes die bijna nooit gebruikt worden.

Waar andere page builders zich focussen op allerlei snufjes en extra toevoegingen, gaat Beaver Builder voor performance en stabiliteit. Hierdoor kunnen we Beaver Builder betrouwbaar en simpel noemen. Doordat er minder opties zijn kun je juist wel alles sneller leren.

Een heerlijke optie in Beaver Builder is dat je templates kunt opslaan en eenvoudig op andere pagina’s weer kunt gebruiken. Sterker nog, je kunt dit ook weer importeren op andere websites.

Naast een page builder plugin heeft Beaver Builder ook een thema genaamd Beaver Themer. De plugin in combinatie met het thema is een ideale combinatie, maar Beaver Builder werkt ook goed op veel andere thema’s. Bekijk verder ook eens de Beaver Builder handleiding als je interesse in deze plugin hebt.

Mijn mening over Beaver Builder
Op Webtalis gebruik ik op meerdere pagina’s Beaver Builder. Juist omdat ik niet de hoeveelheid opties nodig heb die andere page builders hebben. Ik ga graag voor simpel en eenvoudig, daardoor kwam ik al jaren geleden uit bij Beaver Builder. De gratis versie is echter wel beperkt, dan zou ik eerder voor de gratis versie van Elementor gaan.

Voor wie is Beaver Builder?
Beaver Builder wordt vaak gebruikt door mensen die websites bouwen voor anderen. Het kan echter ook prima gebruikt worden als je net start.

Prijs van Beaver Builder
Er is een gratis versie beschikbaar, maar die is erg beperkt. Je komt hierdoor al snel bij de pro versie uit die wel heel fijn werkt en (mijn inziens) voldoende opties heeft. De prijs van Beaver Builder is $99,- per jaar. Dit is helaas wel duurder dan andere page builders, maar je kunt het wel op een ongelimiteerd aantal websites gebruiken.

Divi

Divi page builder en WordPress thema

Divi is een super populair WordPress thema met een page builder plugin. Je kunt met Divi complete websites bouwen en tijdens het bouwen zie je alles direct visueel. Modules toevoegen is altijd maar een druk op de knop en je kunt elementen makkelijk op de juiste plaats zetten met behulp van de drag and drop functionaliteit.

Helaas heeft Divi geen gratis versie die je kunt uitproberen, maar dat mag de pret niet drukken. Divi heeft net als onder andere Elementor en Beaver Builder een live editor waarmee je precies kunt zien hoe het er op de voorkant van je website uit komt te zien.

Verder zijn er honderden layouts waar je uit kunt kiezen en je allerlei verschillende websites mee zou kunnen bouwen. Voor ieder dus iets wils.

De Dive Builder plugin is de ruggengraat van het Divi WordPress thema, maar de builder plugin werkt ook op diverse andere WordPress thema’s.

Divi is van Elegant Themes en het mooie is dat als je Divi aanschaft, je ook direct toegang krijgt tot andere producten van Elegant Themes zoals Extra, Bloom en Monarch.

Mijn mening over Divi
Ik ben een aantal keer in Divi gedoken en ik kreeg persoonlijk altijd de kriebels van de vele, vele mogelijkheden. Het is een aardig leerproces om de Divi Builder + Thema volledig onder de knie te krijgen. Wanneer je eenmaal weet hoe het werkt, is het wel fijn werken en kun je juist gebruik maken van al die mogelijkheden. Wel vond ik websites met Divi altijd vrij traag en moest ik aardig wat optimalisaties uitvoeren om het wat sneller te krijgen.

Voor wie is Divi?
Iedereen. De Divi Builder heeft ontzettend veel design elementen en layouts waar je uit kunt kiezen. Zowel starters als mensen die voor anderen websites bouwen werken graag met Divi. Wel zal je eerst even moeten ontdekken hoe alles precies zit.

Prijs van Divi
Divi is verkrijgbaar voor $89,- per jaar voor een ongelimiteerd aantal websites. Denk je het langer te gebruiken dan 3 jaar te gebruiken? Je kunt Divi ook lifetime nemen voor $249,-. Zoals ik al eerder zei krijg je naast de Divi builder ook toegang tot alle andere tools van Elegant Themes.

Thrive Architect

Thrive Architect page builder

Thrive Architect is nog een visuele page builder voor WordPress met voor de verandering met name de focus op business websites. Je zal in deze page builder daarom allerlei elementen zien als countdown timers, testimonials, formulieren om leads te verzamelen en ga zo maar door.

Met Thrive Architect kun je jezelf goed richten op goede converterende pagina’s. Zo kun je onder andere verkooppagina’s, webinar pagina’s, lead genererende pagina’s, applicatie pagina’s, en andere type maken. Voor al deze pagina’s zijn meer dan 350+ templates, zodat je nooit veel tijd kwijt bent aan het maken van dit soort type pagina’s.

Verder heeft Thrive architect allerlei op conversie gerichte blokken. Denk aan call to action knoppen, selling point lijsten, content boxen om content uit te lichten en dat soort zaken. Los daarvan kun je ook nog een aangepaste layout maken voor je blogberichten.

Een andere mooie optie aan is dat je layouts kunt maken voor je blogberichten. Zo kun je eenvoudige blokken uitlichten, kun je opgemaakte lijsten maken en nog een aantal dingen meer.

Wil je meer inschrijvingen op je mailinglijst? Thrive Architect in combinatie met Thrive Leads is wat dat betreft ideaal. Er is een integratie voor alle populaire e-mail marketing providers zoals ActiveCampaign, Mailchimp, Convertkit, en ga zo maar door.

Mijn mening over Thrive Architect
Ik heb los van Thrive Architect al diverse plugins van Thrive Themes gebruikt, zoals onder andere de quiz builder, Thrive Leads en Thrive Optimize. Keer op keer werkte alles altijd uitstekend en zo is het ook met Thrive architect. Het is een page builder die je snel onder de knie kunt krijgen en je hebt mogelijkheden genoeg om te bouwen wat je voor ogen hebt. Uiteraard zijn er ook genoeg fijne templates die je als startpunt kunt gebruiken.

Voor wie is Thrive Architect?
Thrive architect is met alle conversie gerichte blokken voornamelijk geschikt voor business websites die zich focussen op het behalen van meer conversie.

Prijs van Thrive Architect
De prijs van Thrive Architect is $99 per jaar voor de plugin. Mocht je ook nog andere dingen willen hebben van Thrive Themes, kun je voor $299,- per jaar alle plugins krijgen.

SeedProd

Seedprod WordPress page builder

SeedProd noemt zichzelf niet zozeer een page builder, maar een website builder. Zoals je ondertussen gewend bent krijg je een eenvoudige drag and drop interface om het bouwen van pagina’s zo eenvoudig mogelijk voor je te houden.

Er is zowel een gratis als betaalde (pro) versie beschikbaar van SeedProd. Je kunt dit zien als de lite en volledige versie, want bij de betaalde optie krijg je gewoonweg nog veel meer handige functionaliteiten waar je gebruik van kunt maken.

Je kunt bij SeedProd eenvoudig door je gemaakte layout navigeren en het is ook mogelijk om de pagina-instellingen aan te passen om bijvoorbeeld rijen, kolommen of blokken aan te passen.

Uiteraard hoef je ook bij SeedProd niet alles vanaf nul op te bouwen. Er zijn honderden vooraf gemaakte layouts waar je gebruik van kunt maken. Zo zijn er templates voor landingspagina’s, bedankpagina’s, webinar pagina’s, 404 pagina’s en ga zo maar door.

Mijn mening over SeedProd
SeedProd is een fijne WordPress page builder om mee te werken en ik had zo door hoe alles precies werkt, maar het wint mijn inziens (nog) niet van Elementor of Beaver Builder. Desalniettemin is het een prima alternatief.

Voor wie is SeedProd?
SeedProd is geschikt voor iedereen, maar ik zou het met name aanraden voor marketeers, ontwikkelaars en kleine website eigenaren.

Prijs van SeedProd
SeedProd heeft een gratis lite versie waar je gebruik van kunt maken. De prijs van de betaalde variant van SeedProd start vanaf $39,50 per jaar. Voor zover ik weet is het altijd ‘in de aanbieding’, dus je hoeft geen overhaaste beslissing te maken. Wanneer je echt alle functionaliteit wil krijgen ben je nog duurder uit. Je komt dan al snel op $199,50 per jaar of voor een webshop ben je $239,50 per jaar kwijt. Deze page builder is dus wel wat prijziger dan de overige WordPress page builder plugins.

SiteOrigin

SiteOrigin Page Builder

De SiteOrigin Page Builder is denk ik de oudste page builder die op deze lijst staat en heeft zowel een gratis als betaalde variant. Het is een lichtgewicht page builder en daar houd ik zelf altijd wel van.

SireOrigin heeft een handige ‘geschiedenis-browser’ functionaliteit. Je kunt hiermee veranderingen bekijken en vervolgens weer teruggaan naar de vorige versie als het niet helemaal bevalt.

Het is verder ook eenvoudig om rijen en widgets aanpassen. Zo heb je invloed op de stijl, randen, padding en meer. Wel werk je bij deze page builder meer vanuit de ‘standaard’ WordPress editor in vergelijking met andere page builders.

SiteOrigin Page Builder heeft overigens ook een mooie collectie aan gratis WordPress thema’s waar je gebruik van kunt maken. Dit werkt natuurlijk erg goed samen met de page builder, hoewel deze ook uitstekend werkt bij andere thema’s.

Mijn mening over SiteOrigin
SiteOrigin ziet er wellicht op sommige vlakken alweer iets wat ouderwets uit en werkt net iets anders dan de meeste andere page builders, maar het werkt uitstekend. Doordat het een lichtgewicht page builder is zal het ook minder de snelheid beinvloeden dan de meeste andere page builders. Het is een goede page builder voor een betaalbare prijs en zonder gekke overbodige functionaliteiten waar je toch geen gebruik van zou maken.

Voor wie is SiteOrigin?
SiteOrigin is voor allerlei websites, hoewel ik het zelf niet voor een webshop zou gebruiken. Vind je snelheid erg belangrijk, dan raad ik je aan om eens een test te doen met SiteOrigin als page builder. Elke regel css heeft een reden. Je zal niet snel overbodige dingen tegenkomen.

Prijs van SiteOrigin
Er is een gratis versie waar je gebruik van kunt maken. Mocht je echter extra add-ons en widgets nodig hebben, dan kun je al vanaf $29 per jaar toegang krijgen tot de volledige premium versie. Het is wat dat betreft de goedkoopste page builder uit deze lijst.

Brizy

Brizy page builder voor WordPress

Brizy is de laatste page builder uit deze lijst die ik ga behandelen met je, maar is hierdoor zeker niet minder dan de rest. Het is een page builder waar wederom een gratis en betaalde variant van is.

Bij de gratis versie krijg je meerdere basis elementen waar je gebruik van kunt maken en meer dan 50 designs waar je uit kunt kiezen. Ga je voor de pro versie, dan krijg je nog veel meer extra elementen om te gebruiken, een WooCommerce builder, Theme builder, 150+ designs en nog een aantal dingen meer.

Brizy heeft van begin af aan de focus gelegd om de interface zo modern mogelijk te maken en hoogwaardige designs en templates te maken.

Wanneer je aan de slag gaat en een pagina bewerkt, dan kun je dit via een live editor doen en zonder ingewikkelde menu’s. Het is een kwestie van klikken op de tekst of element dat je wil aanpassen en vervolgens kun je dit ook direct aanpassen.

Met Brizy kun je verder ook alle gedeeltes van je WordPress website aanpassen. Denk aan header & footers, blogberichten, categoriepagina’s, WooCommerce, 404 pagina’s en nog een aantal dingen meer.

Mijn mening over Brizy
Speciaal voor dit artikel heb ik naar Brizy gekeken, want ik heb er nog nooit voor klanten mee hoeven te werken. Wanneer je page builders gewend bent is Brizy ook eenvoudig in gebruik. Het overtreft echter niet direct de andere page builders, hoewel ik hiermee Brizy wellicht te kort doe. Test het eens uit zou ik zeggen en bekijk hoe het bevalt.

Voor wie is Brizy?
Met Brizy kun je eigenlijk alle type websites bouwen, dus wat dat betreft is het voor iedereen en ook uitstekend geschikt voor mensen die websites voor andere willen bouwen. Webshops zijn ook geen enkel probleem voor Brizy.

Prijs van Brizy
De gratis versie is uiteraard geheel gratis te gebruiken, maar heeft ook beperkingen. Wil je de Pro versie aanschaffen, dan ben je $49,- per jaar kwijt voor een licentie voor 1 website.

Wat is de nummer 1 WordPress page builder?

Na het lezen van dit artikel vraag je je misschien af wat nu echt de absolute nummer 1 page builder is.

Het antwoord hierop is heel persoonlijk, daarom heb ik je de keuze uit 7 WordPress page builders gegeven.

Wil je zoveel mogelijk opties voor op je website, dan is Elementor de beste optie. Dat Elementor het populairst is, is tenslotte niet voor niks.

Wil je echter niet teveel overbodige functionaliteiten die je toch nooit gaat gebruiken, dan zou ik eerder naar Beaver Builder kijken.

Het beste kun je een testwebsite maken en een aantal page builders uittesten. Je kunt dit gewoon met de gratis varianten doen. Je hebt dan niet alle mogelijkheden, maar je ziet wel hoe de page builder precies werkt en of je dat prettig vindt en snel alles door hebt.

De keuze is aan jou.

Veelgestelde vragen over WordPress page builders

Hopelijk heb je een goed idee gekregen welke page builders iets voor jouw WordPress website kunnen betekenen. Wellicht heb je nog vragen over page builders. Hieronder heb ik daarom een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet met uiteraard het antwoord op de vraag.

Waarom hebben veel page builders een gratis en betaalde variant?

Dat is de grote truc. Wanneer jij eenmaal werkt met de gratis variant, dan zal je niet snel overstappen naar een andere page builder. Je zal vervolgens op de lange termijn vaak tegen de limieten van de gratis versie aanlopen, waardoor je de betaalde variant met meer opties aanschaft. Eerlijk is eerlijk, het is een goede business strategie.

Kan ik makkelijk wisselen tussen page builders in WordPress?

Nee, het is niet makkelijk wisselen tussen page builders. Je kunt de plugin natuurlijk wel eenvoudig uitschakelen en de andere aanzetten, maar je raakt de opmaak van je pagina’s die met de page builder gemaakt zijn kwijt. Wanneer je van page builder wisselt zal je dus misschien een hoop pagina’s opnieuw moeten maken. Het is daarom verstandig om vooraf goed te kijken naar welke page builder jou het best lijkt. Test vooral ook de gratis versies uit, zodat je precies weet hoe het werkt.

Kan ik page builders bij elk WordPress thema gebruiken?

Page builders zorgen ervoor dat het kan functioneren op vrijwel elk WordPress thema. Natuurlijk kunnen er altijd uitzonderingen zijn, maar over het algemeen zal je het zeker kunnen gebruiken met het thema waar jij gebruik van maakt. Als het niet werkt kom je er overigens al snel genoeg achter. Wellicht is wisselen van thema op dat moment een goed idee als je toch een page builder wil gebruiken.

Werkt mijn website nog als ik een page builder uitschakel?

Je website zal nog werken, maar hoe het er precies uit zal zien is de vraag. Wanneer je een page builder plugin uitzet op je website, dan zullen de pagina’s die je gemaakt hebt met de page builder niet meer de juiste opmaak weergeven. Je zal dus snel die pagina’s moeten ombouwen.

Kan een page builder mijn WordPress thema vervangen?

Page builders in WordPress zijn plugins. Je zal altijd een thema actief hebben moeten staan, ook al kan je met diverse page builders ondertussen complete websites bouwen. Mocht jij je volledig willen focussen op een page builder, dan kun je ervoor kiezen om voor een vrij kaal thema te gaan of die puur gericht is op page builders. Met de page builder doe je vervolgens de rest.

6 reacties

  1. Hoi Maikel,
    Een aantal jaren terug heb ik diverse page builders (veel uit jouw lijstje) uitgeprobeerd, maar het frustreerde dat vaak de site tergend langzaam werd of zelfs vastliep. Ik kwam toen BBE tegen, later omgedoopt naar LiveCanvas en die bevalt me uitstekend. Het is door ‘old-school’ developers ontwikkeld om snel te zijn, maakt gebruik van Bootstrap css en je kunt zelfs de plugin verwijderen zonder je design te verliezen. Het is ook mogelijk om eerst ‘achter de schermen’ de website in WP te ontwerpen en daarna een html-versie te exporteren voor je bezoekers. Handig bij een simpele site waarop je niet tot nooit de content wijzigt. Deze builder verdient wat mij betreft een plekje in de top 10!

    1. Bedankt voor de toevoeging. Ik had nog nooit van deze plugin gehoord. Zo zie je maar weer hoeveel er wel niet zijn. Goed om te horen dat deze plugin jou bevalt. Het klinkt in ieder geval als een goede plugin. Wellicht dat ik deze ook een keer ga uittesten en hier meer over schrijf.

  2. Ik gebruik al vele jaren Thrive Themes Builder en Architect. Ik ben er heel tevreden over. Ik heb weliswaar geen gecompliceerde business site, maar meer een persoonlijke weblog. Het ziet er uit zoals ik wil. Een paar keer heb ik de helpdesk om ondersteuning gevraagd en ook daar ben ik heel tevreden over. Snel en deskundig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *